Greek Trombone Days Festival

Ημέρες Τρομπονιού 15-17 Σεπ. 201
Greek Trombone Days 15-17 Sep. 2016

Ωδείο Αθήνων

imageΚαθηγητές Φεστιβάλ
Nir Erez (1ο Τρομπόνι Israel Philharmonic Orchestra)

Konstantin Koev (Μπάσο Τρομπόνι Flemish Symphony Orchestra)
Γιώργος Κρίμπερης (1ο Τρομπόνι Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ)

Το Ωδείον Αθηνών και ο Γιώργος Κρίμπερης οργανώνουν ένα τριήμερο φεστιβάλ τρομπονιού με μαθήματα και συναυλίες. Μια πρωτοβουλία του δάσκαλου του ωδείου Γ. Κρίμπερη αυτή την χρονιά το φεστιβάλ θα είναι τριήμερο και με μεγάλη μας χαρά θα έχουμε μαζί μας τον Nir Erez (IPO) και το μπάσο τρομπόνι Konstantin Koev. Σε αυτές τις τρείς μέρες οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ατομικό μάθημα καθώς και να λάβουν μέρος στην τελική συναυλία υπο την καθοδήγηση των καθηγητών. Μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο της μουσικής στην Ελλάδα να απολαύσει τρείς μέρες το τρομπόνι, να ακούσει την μεγάλη μουσική ποικιλία που μπορεί να προσφέρει το όργανο αυτό και να βρεθεί με άλλους μουσικούς για να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες. Η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει πολύ καλούς μουσικούς και αυτό το φεστιβάλ θα έχει τους καλύτερους τρομπονίστες της Ελλάδας να προσφέρουν στους μαθητές μια αξέχαστη εμπειρία. Στην τελική συναυλία θα συμμετέχουν οι καθηγητές, οι μαθητές του φεστιβάλ και άλλοι καταξιωμένοι τρομπονίστες απο ορχήστρες της Ελλάδας.
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην αίθουσα “Αρης Γαρουφαλής” του ωδείου Αθηνών (Βασιλέως Γεωργίου  Β 17-19 & Ρηγίλλης).

ΠρόγραμμαGTD poster

15 Σεπτεμβρίου 

 • Προσέλευση & Εγγραφές 8.30-9.00
 • Ζέσταμα/Μαθήματα με τον Konstantin Koev 9.00-14.00
 • Διάλειμμα 14.00-17.00
 • Μαθήματα με τον K.Koev 17.00-18.00
 • Πρόβα σύνολο τρομπονιών με τους μαθητές 18.00-20.00

16 Σεπτεμβρίου 

 • Ζέσταμα/Μαθήματα 9.00-14.00 με τον Nir Erez
 • Διάλειμμα 14.00-17.00
 • Μαθήματα με τον Nir Erez 17.00-18.00
 • Πρόβα σύνολο τρομπονιών με τους μαθητές 18.00-20.00

17 Σεπτεμβρίου 

 • Ζέσταμα/Μαθήματα με τον Γιώργο Κρίμπερη 9.00-15.00
 • Τελική πρόβα για την συναυλία 18.00-19.00
 • Συναυλία 20.00 (ελεύθερη είσοδος). Συμμετέχουν οι μαθητές του φεστιβάλ μαζί με τους N.Erez, K.Koev, Γ.Κρίμπερης, και σύνολα τρομπονιού απο τους καθηγητές και τους μαθητές του φεστιβάλ.

 

Η τελική συναυλία ανοιχτή για το κοινό, ο καθένας μπορεί να φέρει τους φίλους και συγγενείς του. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει συνοδεία πιάνου στο μάθημά του. Το φεστιβάλ δεν παρέχει συνοδεία πιάνου.

Κόστος συμμετοχής
Ενεργή Συμμετοχή 60€ – Μάθημα, παρακολούθηση, συμμετοχή στην τελική συναυλία
Ακροατής 30€ – Δικαίωμα παρακολούθησης και ομαδικό ζέσταμα

Οι ενεργές συμμετοχές θα έχουν το δικαίωμα μαθήματος με όλους τους καθηγητές του φεστιβάλ (30λεπτά με τον καθένα). Οι ακροατές θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στο ομαδικό ζέσταμα κάθε πρωί και παρακολούθηση των μαθημάτων.

Η πληρωμή θα γίνεται απο 1η Σεπτεμρίου στην γραμματεία του Ωδείου Αθηνών μεταξύ 10.00-14.00 καθημερινά εκτός απο Σάββατο και Κυριακή. Μετά την συμπλήρωση της αίτησης ο ενδιαφερόμενος θα λάβει ένα email επιβεβαίωσης, χωρίς αυτό δεν μπορεί κάποιος να προχωρήσει σε πληρωμή του αντίστοιχου ποσού. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμματεία του ωδείου ζητήστε να επικοινωνήσουν με τον Γ.Κρίμπερη.

 

Αίτηση Συμμετοχής
(προθεσμία μέχρι και 13 Σεπτεμβρίου) 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο φεστιβάλ.

 1. Σε καμία περίπτωση το φεστιβάλ και ο Γ.Κρίμπερης δεν θα δημοσιοποιήσουν κανένα απο τα προσωπικά στοιχεία. Η συμπλήρωση της αίτησης είναι για την καλύτερη οργάνωση του φεστιβάλ.
 2. Όλες οι ενεργές συμμετοχές θα πρέπει να βρίσκονται στο Ωδείο Αθηνών μεταξύ 8.30-9.00 για την επιβεβαίωση της κράτησής τους , παραλαβή t-shirt και παραλαβή παρτιτούρας για την τελική συναυλία.
 3. Οι ενεργές συμμετοχές του φεστιβάλ θα πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη πληρωμής στην γραμματεία του φεστιβάλ πριν εισέλθουν στην αίθουσα του σεμιναρίου. Χωρίς την απόδειξη δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν.
 4. Οι ακροατές του φεστιβάλ πληρώνουν στην γραμματεία του φεστιβάλ οποιαδήποτε στιγμή πρίν την είσοδο τους στην αίθουσα. Εάν κάποιος έχει προπληρώσει τότε είναι υποχρεωμένος να δείξει την απόδειξη πληρωμής, χωρίς αποδεικτικό δεν θα μπορέσει να συμμετέχει σαν ακροατής.
 5. Επιστροφή χρημάτων και ακύρωση κράτησης γίνεται μεχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ.
 6. Το φεστιβάλ έχει το δικαίωμα να φωτογραφίσει ή και να μαγνητοσκοπήσει όλες τις ημέρες χωρίς να ζητήσει την άδεια απο τους συμμετέχοντες. Ολά τα δικαιώματα απο φωτογραφίες και βίντεο ανήκουν στο φεστιβάλ και στο Ωδείο Αθηνών.

 Οργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια Κρίμπερης Γιώργος.
Για οποιοδήποτε σχόλιο παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω στο κενό “Leave a reply”

 

Ο Konstantin Koev μπάσο τρομπόνι είναι μέλος της ορχήστρας Flemish Symphony Orchestra με βάση το Βέλγιο. Μεταξύ άλλων δουλεύει και σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Ολλανδία και το Βέλγιο σε μεγάλες ορχήστρας των χωρών και διαφορά αλλά σύνολα μουσικής δωματίου. Είναι μέλος της Kweksilber Big Band και του συνόλου Asko Shoenberg που ειδικεύεται στην σύγχρονη μουσική, επίσης διδάσκει χάλκινα πνευστά σε σχολεία της Ολλανδίας. Πήρε το πτυχίο του απο το πανεπιστήμιο του Ροττερνταμ με τον Ben van Dijk και το μεταπτυχιακό του στο Royal Conservatory in The Hague με τον Brand Attema, σύντομα θα αποκτήσει και το πτυχίο του στην μπαρόκ μουσική και ειδικότερα στο μπαρόκ μπάσο τρομπόνι. Έχει παίξει με ορχήστρες όπως Rotterdam Philharmonic Orchestra, Holland Symphonia, National Orchestra of Belgium, Sinfonia Amsterdam, Sinfonia Rotterdam και πολλές άλλες. Έχει κερδίσει διαγωνισμούς σε πολλά φεστιβάλ τρομπονιού και έχει κάνει πολλά σεμινάρια σε διάφορες χώρες. Αυτό το καιρό εκτός απο τις ορχήστρες έχει αφοσιωθεί στην διδασκαλία και την αναγνώριση του μπάσου τρομπονιού σαν σολιστικό όργανο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.