Δούλεψε !

Σταμάτα να παραπονιέσαι και δούλεψε περισσότερο.

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι το να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις για όλα πρέπει να σταματήσει. Εάν θες να παραπονιέσαι πήγαινε σπίτι σου και άσε τους δημιουργικούς και θετικούς ανθρώπους να κάνουν την δουλειά.

Στο κάτω κάτω εάν ενδιαφέρεται κάποιος που παραπονιέσαι θα είναι γιατί και αυτός είναι ένας γκρινιάρης/μίζερος άνθρωπος που το μόνο που θέλει είναι να φτάσετε στον πάτο μαζί.

Φτάνει – Σταμάτα !

  1. Δεν κερδίζεις τίποτα με το να παραπονιέσαι για όλα. Δεν θα πας ποτέ μπροστά μόνο πίσω και αυτή η κατάσταση θα χειροτερεύει μέρα με την μέρα.
  2. Έχεις την συμπάθεια των μίζερων ανθρώπων, αυτοί θα σε βοηθήσουν να φτάσετε στον πάτο μαζί. Έτσι θα έχεις κάποιον “φίλο”, και μαζί με τον φίλο σου θα τραβάτε εκεί κάτω και όποιον άλλον θετικό/δημιουργικό άνθρωπο πέσει στα δίχτυα σας.
  3. Απωθείς μακριά τους δημιουργικούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να γίνεσαι ένας άνθρωπος που όταν βλέπει δημιουργικούς ανθρώπους γύρω του να ζηλεύει την δημιουργικότητα τους, να τους κατακρίνει, να μιλάει άσχημα και πάνω απ’ όλα να μην υποστηρίζει την δουλειά τους.
  4. Βρίσκεσαι συνέχεια σε ένα αρνητικό κλίμα που δεν αντέχεται. Και μην μου πεις ότι δεν έχεις βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, όλοι μας. Θυμάσαι γιατί ; Θα σου πω εγώ, γιατί όλοι γύρω σου γκρίνιαζαν και μαζί τους και εσύ.
  5. Μην ξεχνάς ότι γκρινιάζεις για πράγματα που εσύ ο ίδιος δεν κάνεις. Κάνω λάθος ; Σκέψου το την επόμενη φόρα που θα πας να μιλήσεις.

Εάν λοιπόν θες να κερδίσεις σε αυτό που κάνεις είναι απλά τα πράγματα.

Σταμάτα να παραπονιέσαι
και ξεκίνα να δουλεύεις
περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις, να γίνεις καλύτερος σε αυτό που κάνεις για να προσελκύσεις άτομα που ενδιαφέρονται και μπορούν να σου δώσουν δουλειά. Διάβασε όλη μέρα – κάθε μέρα, κοίτα πως μπορείς να δείξεις την δουλειά σου, πως θα σε μάθει ο κόσμος, όλη μέρα – κάθε μέρα.

file_0011.png

Μην καθίσεις στον καναπέ παίζοντας pro στο playstation μέχρι τα ξημερώματα, ΟΧΙ.
Άνοιξε τον υπολογιστή και ψάξε μέχρι τα ξημερώματα για το πως να δημιουργήσεις μια σελίδα στο ίντερνετ, πώς να κάνεις καλύτερη μελέτη, ποια βιβλία μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό που κάνεις. Ψάξε, πειραματίσου, απέτυχε, προσπάθησε ξανά, και πάλι από την αρχή….

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.